Chairperson, Dr Pamela Ngugi and Dr Beth Mutugu during a visit of Othaya Girls High School visited to the department on 11th March, 2020

COLLABORATIONS AND PARTNERSHIPS

The Department has since the year 2016, established and maintained several international and local linkages. This is in line with the university's vision of being a world class Centre of academic excellence. The department  collaborates with :

1. SCHOOL OF ORIENTAL AND AFICAN STUDIES (SOAS) UNIVERSITY OF LONDON

1. BEIJING FOREIGN STUDIES UNIVERSITY, BEIJING CHINA

Areas of collaboration include:

• Joint research activity
  • Participation in seminars and academic events
  • Exchange of academic material
  • Special academic programmes
  • Exchange of guest lecturers
  • Exchange of undergraduate and graduate students

Template by JoomlaShine